hírlevél törzsvendégprogram
Gyógyszállodák

Gyógyszállodák

Ötvözze a gyógyvizek jótékony hatását a Danubius gyógyszállodák tradícionális kezeléseivel

A Danubius Hotels gyógyszolgáltatásai Magyarországon és külföldön egyaránt elérhetőek a gyógyulni vágyók számára. Kivételes kombinációja ez a pihenésnek, a feltöltődésnek és a regenerálódásnak, természetesen az utóbbira helyezve a hangsúlyt. Egy gyógyvizes fürdő éppúgy hozzájárul az egészség megőrzéséhez vagy a gyógyuláshoz, mint a helyes táplálkozás, a mozgás és a lelki egyensúly.

Amennyiben gyógyszállodát választ, először azt vegye figyelembe, melyik hotel nyújtja az Önnek legmegfelelőbb gyógyszolgáltatásokat. Orvosa tanácsa mellett a Danubius Hotels weboldalán a Gyógykúrák menüpont alatt és szállodáiban is választ kap kérdéseire.

Tegye próbára a Danubius gyógyszállodák különleges masszázsait Budapesten, vidéken és külföldön! Tapasztalja meg a sárvári és a hévízi termálvíz, a pöstyéni iszapmedence és iszappakolás, a marienbadi ivókúra és hidroterápia jótékony hatásait. Szovátán mozgásszervi, nőgyógyászati és bőrgyógyászati kezeléseket is igénybe vehet, a szlovákiai Büdöskőn pedig ugyancsak számos regeneráló és rehabilitációs kezelés várja a Danubius hotelekben.

A Danubius nemzetközi szállodalánc munkatársainak szakértelme és a generációk óta bevált természetes, gyógyító eljárások a biztosíték arra, hogy Önnél is hatásosak lesznek gyógykezeléseink!

Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
   
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
Nyugdíjas kedvezmény csak direkt foglalóknak jár.
 
   
Előző 1  |  2  |  3 Utolsó

Danubius Health Spa Resort Bradet ****

 Superior

"Románia sós fürdője"

4.9/5 14 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár 23,900 HUF szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok

Hotel Faget **

"Románia sós fürdője"

4.6/5 3 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár 9,200 HUF szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok
Előző 1  |  2  |  3 Utolsó


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X