hírlevél törzsvendégprogram
Csehország

Fenséges ellátást és elegáns környezetet biztosítanak a Danubius konferencia hotelek Csehország ékszervárosában

Válasszon olyan helyszínt rendezvényének, amely hatással lesz vendégeire!

Csapatépítő tréninget tartana vagy cégét szeretné bemutatni új, akár külföldi partnereinek? A rendezvény sikerének egyik legfontosabb tényezője a megfelelő helyszín kiválasztása. Nézze meg csehországi kínálatunkat, hiszen számtalan gyönyörű rendezvényhelyszínnel várjuk az ország egyik legszebb pihenőhelyén, a több mint 40 gyógyforrással rendelkező Marienbadban. Ismerje meg a híres fürdőváros kivételesen szép környezetét, és szervezze meg rendezvényét elegáns, mégis kényelmes körülmények között, a legmodernebb technikával felszerelt teremben, felkészült személyzet segítségével!

A marienbadi Casino kulturális és konferenciaközpont akár 800 fő befogadására is alkalmas. Lehetőség van azonban több, kisebb rendezvény egyidejű megszervezésére is, ez esetben hat terem közül választhat. A konferencia résztvevőit elszállásolhatja a Danubius Health Spa Resort Nové Lázně, a Danubius Health Spa Resort Centrální Lázně vagy a Maria Spa hotelek egyikében.

Csak kisebb létszámú eseményt szervezne? Döntsön a páratlan fekvésű Danubius Health Spa Resort Hvězda, a Danubius Health Spa Resort Grandhotel Pacifik vagy a Danubius Health Spa Resort Butterfly szállodánk mellett, amelyekben 20-100 fő számára megfelelő rendezvénytermet foglalhat. Legyen szó állófogadásról vagy ültetett vacsoráról, éttermeink tökéletes menüt állítanak össze igény szerint a nemzetközi konyha ételeiből vagy akár a cseh ételkülönlegességekből.

A találkozók, konferenciák után kényeztesse munkatársait, ügyfeleit a Danubius hotelek wellness részlegeiben, ahonnan a marienbadi termálforrások jótékony hatásainak köszönhetően felfrissülve térhetnek haza.

Bármelyiket hotelünket is válassza, vendégeire garantáltan hatással lesz a profi, minőségi szolgáltatás, a gyönyörű város, a tiszta levegő és a jótékony gyógyvíz, egyszóval mindaz, amit a Danubius konferencia hotelek Csehország híres üdülőhelyén nyújtanak.

 

Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
   
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
Nyugdíjas kedvezmény csak direkt foglalóknak jár.
 
   
4 db szálloda felel meg a feltételeknek

Danubius Health Spa Resort Nové Lázně *****

"Ahol királyi élményben lesz része"

4.7/5 63 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 172,00 szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok

Danubius Health Spa Resort Centrální Lázně ****

 Superior

"Tradicionális fürdőélmény Marienbadban"

4.8/5 64 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 146,00 szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok

Maria Spa ****

 Superior

Egyedülálló történelmi légkör egy luxus fürdőben

4.3/5 2 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 158,00 szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok

Danubius Health Spa Resort Butterfly ****

 Superior

"Modern szálloda történelmi környezetben"

4.8/5 56 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 98,00 szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X