hírlevél törzsvendégprogram
Románia

Konferencia hotelek Románia elbűvölő üdülőhelyén

Varázslatos rendezvényhelyszín és professzionális kiszolgálás a Medve-tónál!

Szováta vadregényes vidéke igazi élménnyé varázsolja rendezvényét. A Danubius konferencia hotelek Románia egyik legszebb részén, Erdélyben biztosítanak ideális helyszínt üzleti találkozóknak, konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek, családi összejöveteleknek. A rendezvényekhez – igény szerint – minőségi hangosítást, kivetítőket és szélessávú internetet biztosítunk. A modern technikai felszereltség a festői környezetben is rendelkezésére áll.

Szováta egyik legújabb szállodája, a Danubius Health Spa Resort Sovata közvetlenül a vízpart mellett található. Kilenc rendezvénytermében 300-450 fős rendezvény lebonyolítására is lehetőség van. Ha nagyobb helyszínt keres, válassza a Danubius Health Spa Resort Bradetet, amely akár 600 fő befogadására is képes egy-egy esemény alkalmával.

A két konferencia hotel Románia romantikus fürdőhelyén biztosítja mindazt, ami a munkához, illetve a programok utáni pihenéshez szükséges. Az események végeztével kényeztesse ügyfeleit, munkatársait komfortos szállodai szobákkal és wellness szolgáltatásokkal, amelyeket vízi és szauna világunkban vehetnek igénybe. Ismerje meg szállodáink kínálatát!

Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NEM KELL ELŐRE FIZETNI
NEM KELL ELŐRE FIZETNI
Miért fizetne előre, ha ezt a helyszínen is megteheti?
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
2 db szálloda felel meg a feltételeknek

Danubius Health Spa Resort Sovata ****

"A sósvizű tavak hazája"

3.8/5 1 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár 21,200 HUF szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok

Danubius Health Spa Resort Bradet ****

 Superior

"Románia sós fürdője"

4.2/5 1 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár 23,900 HUF szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X