hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Térkép
Fürdővárosaink
MARIENBAD
Marienbad
SMRDAKY
Smrdaky
PIESTANY
Piestany
BUDAPEST
Budapest
BÜKFÜRDŐ
Bükfürdő
SÁRVÁR
Sárvár
HÉVÍZ
Hévíz
SOVATA
Sovata
termál víz
iszap természetes gáz sós víz forrás

A TERMÉSZET EREJÉVEL...

A Danubius Hotels Group, Közép-Európa vezető szállodacsoportja szeretettel üdvözli Önt.
Európa-szerte ismert gyógy- és wellness szállodáink több mint három évtizede gyönyörű környezetben várják Budapesten, valamint az ország legszebb gyógy- és üdülőhelyein a látogatókat. Magyarország mellett ma már a környező országokban – Csehország, Szlovákia és Románia – is elérhetőek a Danubiustól megszokott minőségi gyógyszolgáltatások.

Kezeléseink gyógyító hatása a legkülönlegesebb természeti erőforrásokra épül, mint például a termálvíz, az iszap és a természetes gázok. A természet kincsei mellé magas fokú orvosi szakértelem párosul, így egyedülálló élményt kínálunk a hozzánk látogatóknak.

CSEHORSZÁG MAGYORSZÁG SZLOVÁKIA ROMÁNIA
Marienbad Budapest Pöstyén Szováta
  Bükfürdő Büdöskő  
  Hévíz    

Sárvár    


Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X