hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 
Hévíz

HÉVÍZI-TÓ, A TERMÉSZET EREJE

  • A világhírű fürdőváros csupán egy karnyújtásnyira található a Balatontól
  • A hévízi termáltó 4,5 ha felületével a világ második legnagyobb természetes meleg vizű tava – de a legnagyobb fürdőzésre alkalmas.
  • A hévízi tavat tápláló melegvízű források rendkívül gazdagok gyógyító hatású ásványi anyagokban, a tómederből nyert iszap pedig arcpakolás vagy fiatalító kezelések formájában kerül alkalmazásra.
  • Páratlan fürdőélmény egész évben - esőben, hóban vagy napsütésben! A tó vízének hőmérséklete nyáron kellemes 33-35ºC körül alakul, de még a leghidegebb téli napokon sem süllyed 23ºC alá – így akár hóesésben is páratlan fürdőélményben lehet részünk.
  • Felfújható úszógumit kölcsönözve kényelmesen sodródhat a víz felszínén egy izgalmas könyv társaságában. Csodálja meg a tó felszínét ékesítő indiai vörös tündérrózsákat sötétrózsaszínű virágaikkal és hatalmas méretükkel.
  • Fedezze fel a táj különleges mikroklímáját a dús erdők által övezett természetvédelmi területeken kirándulva. Tegyen egy kellemes sétát a tó körül, vagy tekintse meg Keszthely nevezetességeit!
  • Merüljön el nyáron a szikrázó napsütés által varázsolt napfürdőben, a szórakoztatásról pedig számos szabadtéri koncert és fesztivál gondoskodik.

A termálvíz jellemzői

A 2000 éves, ként és különböző ásványi anyagokat tartalmazó gyógyvíz vulkáni tevékenység hatására alakult ki. A hévízi tó a világ egyetlen természetes, fürdőzésre alkalmas termál tava. Vize orvosilag bizonyítottan eredményesen alkalmazható a mozgásrendszeri betegségek kezelésére műtét utáni rehabilitációs kezelések keretében.


Hévízi Tradicionális Kúra – Gyógyulás két évszázadnyi tradícióval


Hévízi tradícionális kúra Danubius HotelekbenAz Európában is unikálisnak számító Hévízi tó gyógyhatására alapozott terápiák akkreditálása érdekében saját védjegyet hozott létre Hévíz város, méghozzá a gerinc és mozgásszervi panaszok enyhítésében kiváló eredményekkel bíró Hévízi Tradicionális Kúrát.
A hévízi fürdőkultúra gyógyító hatása Európa-szerte legendás, a termálvíz gyógyító hatása gyógyulni vágyók tömegét vonzza a Balaton nyugati csücske mellé. Immár 220 éve, hogy a tavon megépült a legelső fürdőház, és e két évszázad során, a Hévízi Tradicionális Kúra nemes egyszerűséggel brandé vált. Sőt a közelmúltben a Hévízi tóval egyetemben a tradicionális hévízi gyógyászat is Hungarikummá lett.

A Kúra alappillérei a gyógyvízben való fürdőzés mellett az iszapfürdő és súlyfürdő. Kiegészítő kezelésként a gyógyvíz ivókútból való fogyasztása is része a gyógyulásnak csakúgy, mint a masszázsok, mozgásterápiák és a fiziko-, valamint hidroterápia is. A kúra időtartama alapvető esetben két hét.

A standardizált Kúra fejlesztésén professzionális, erre a területre specializálódott szakemberek dolgoztak, munkájuk gyümölcse egy egyedülálló gyógyrendszer létrehozása. A gyógyászati hátterű brand megalkotóinak szakmai tudása garancia arra, hogy Hévízen a hagyományokhoz méltóan és a korral folyamatosan haladó kezelésrendszerben részesüljön az, aki itt kíván felépülni.

A Hévízi Tradicionális Kúra címerét csakis olyan intézmények viselhetik, amelyeknek megvan a minőségi kúrához szükséges szakmai, orvosi háttere és gyógyászati infrastruktúrája.
A Danubius Hotel Group mindkét hévízi szállodája, a Danubius Health Spa Resort Aqua hévízi gyógy és wellness hotel és a Danubius Health Spa Resort Hévíz gyógy és wellness hotel is büszkélkedhet a magas színvonalú szolgáltatást és szakmai ismereteket megtestesítő címmel.Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
   
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
Nyugdíjas kedvezmény csak direkt foglalóknak jár.
 
   
2 db szálloda felel meg a feltételeknek
Gyorsnézet

Danubius Health Spa Resort Hévíz ****

 Superior

„Tradíció és szakértelem”

4.8/5 997 értékelés

Min. ár 50.000 Ft szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok
Gyorsnézet

Danubius Health Spa Resort Aqua ****

"Korlátlan pihenés, all inclusive vakáció"

4.8/5 790 értékelés

Min. ár 50.000 Ft szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X