hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Hogyan zajlik egy gyógykúra?

Gyógykúra csomagjainkat igénybe vevő vendégeink számára komplex kezelési programokat kínálunk, amelyek szakorvosi konzultációt és az egyedi egészségügyi állapot figyelembevételével összeállított, személyre szabott kezeléseket foglalnak magukban.

  • Megérkezésüket követően vendégeink időpontot kapnak a gyógyfürdő egyik tapasztalt szakorvosához. A konzultáció keretében felmérik a vendégek aktuális egészségi állapotát, és áttekintik panaszaikat és személyes kívánságaikat.

  • A konzultáció alapján az orvos személyre szabott kezelési programot állít össze. A kezelések keretében a természetes gyógyforrások fizioterápiával, hidroterápiával, elektroterápiával, gyógyászati pakolásokkal és masszázsokkal kombinálva kerülnek alkalmazásra a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. A javulás mértékétől függően az orvos módosíthatja vagy akár ki is egészítheti a kezeléseket.

  • Gyógyászati kezeléseink mellett számos relaxációs és wellness kezelést nyújtunk a tökéletes pihenés és felfrissülés érdekében.

  • A gyógyfürdőinkben nyújtott kezeléseink az adott országban található természetes gyógyforrások jótékony hatásait használják ki - a természetes ásványvizektől kezdve a kéntartalmú gyógyiszapon és különböző forrásvizeken keresztül egészen a természetes gázokig. Szállodáinkban gazdag hagyományokkal rendelkezik, és hosszú múltra tekint vissza a természetes gyógyforrások alkalmazása, amely magas szintű gyógyászati szaktudással társulva kiváló kezelési hatékonyságot garantál.

  • Hosszabb gyógykezelés igénybevétele esetén orvosaink szakorvosi záróvizsgálatot végeznek, és életviteli tanácsadásban részesítik a vendégeket.

A hatékonyság érdekében ajánlott 2-3 hetes kezelési programokat igénybe venni.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X