hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Megelőzés

Egészséges életmód programok a Danubius szállodákban

Az utóbbi években - a világ más részein tapasztalható trendekkel megegyezően - egyre nő az érdeklődés a gyógyszállodáink által ajánlott wellness programok iránt, a sok éven át igen népszerű hagyományos gyógykúrákkal szemben. E két tény együttes megjelenése sarkallt bennünket arra, hogy csatlakozzunk egy világszerte megjelenő, de még gyerekcipőben járó műfajhoz, a „medical wellnesshez”.

A medical wellness magában foglalja az orvosi szaktudást, a prevenciós szemléletet, az egyén felelősségvállalását saját egészségi állapota iránt, az aktív tenni akarást annak érdekében, hogy a civilizált világ okozta károsító hatások minél kevéssé érvényesüljenek a mindennapokban.

Az úgynevezett hagyományos gyógykúrák a már megbetegedett embereket kezelik, és a természetes gyógytényezők segítségével jelentős javulás érhető el. A medical wellness elsősorban azoknak a vendégeknek kíván különböző szolgáltatásokat nyújtani, akik egészségesek, és egészségük megőrzésére gondot is kívánnak fordítani.

KonzultációSegíteni tudunk abban, hogy feltárjunk rejtett, tüneteket még nem okozó betegségeket, illetve az általunk javasolt kezelésekkel igyekszünk oldani a stresszt, pótolni a hiányzó energiát, segíteni a szervezetet abban, hogy a számtalan károsító környezeti hatásnak ellenálljon. Ily módon a medical wellness a betegségmegelőzés, a prevenció fontos része, hiszen a cél az, hogy az egyes betegségekre való hajlamok, vagy figyelemfelhívó tünetek feltárásával megakadályozzuk a komolyabb elváltozások kialakulását.

Az orvosaink által végzett állapotfelmérő tesztek tulajdonképpen úgynevezett preklinikai vizsgálatok, amelyek lényege, hogy lappangó betegségek előjelére hívják fel a figyelmet - magyarázza Dr. Mogyorosi Márta, a margitszigeti szállodák igazgató főorvosa. Könnyen, gyorsan, tulajdonképpen fájdalommentesen végezhetők, számos hasznos információt adnak. Az alábbiakban közülük mutatunk be néhányat.

Élő vércsepp analízis
Sötét látóteres mikroszkóp segítségével vizsgáljuk az ujjbegyből vett egyetlen csepp vért, amelyet semmiféle – laboratóriumokban szokásos – kémiai eljárással nem kezelünk. Az analízisből sokmindent megtudhatunk. Például: megfelelően működik-e az illető immunrendszere, van- e salakanyag felhalmozódás a szervezetében, elegendő folyadékot fogyaszt-e, van-e vitaminhiánya, vannak-e a sav-bázis háztartás zavarára, vagy érelmeszesedés kialakulására utaló jelek, láthatók-e baktériumok, gombák a vérben, biztosított-e a szervek oxigén ellátása.

Arteriográf
Az erek állapotát vizsgáljuk ezzel a módszerrel. Különös előnye, hogy az érelmeszesedés olyan korai tünetei is kimutathatók, amelyet más vizsgálatokkal még nem is észlelhetők. Elsősorban azon vendégeinknek ajánljuk, akik kíváncsi arra, hogy melyek a rizikófaktoraik, akik stresszes körülmények között élnek és dolgoznak, akik túlsúlyosak, akiknek családjában előfordult magas vérnyomás vagy szívbetegség, akiknek magas a vérnyomása, hölgyeknek, akik a változókorba lépnek, akiknek magas a koleszterin és/vagy a vérzsír (triglicerid) szintje, dohányosoknak, akinek bármilyen érbetegséggel összefüggésbe hozható panaszuk van.

Légzésfunkció vizsgálat
Korunk egyik népbetegsége, a COPD. A dohányzás, a kevés testmozgás, a szennyezett városi levegő szinte észrevétlenül károsítja a tüdőt. Ez a vizsgálat a légzőrendszer állapotáról ad információt, azaz arról hogy mennyi levegőt tud egy mély légvétellel belélegezni, és ebből milyen gyorsan és mennyit tud kilélegezni. Kiváló lehetőség arra, hogy percek alatt kiderüljön, egészséges-e a tüdő.

Ezek mellett az érdekes, és sok hasznos információt adó vizsgálatok mellett egy orvossal folytatott kötetlen beszélgetés, rövid általános vizsgálat is felderíthet rejtett problémákat.
Mindezen adatok ismeretében személyre szabott wellness programot állítunk össze vendégeinknek: akik igénybe vehetik a gyógyászati és wellness kezeléseken kívül termálvizes és úszómedencéinket, a Kneipp-fürdőt, sóbarlangot – és természetesen a Fitness Centert, kozmetikai szalont és fodrászatot is.

Néhány, kikapcsolódással eltöltött nap új erőt ad, energiával tölti fel a szervezetet.
Nem mindegy azonban, hogy a széleskörű wellness kínálatból mit is választunk! Nem mindenki tudja eldönteni, melyek az adott időpontban a legmegfelelőbb kezelések ahhoz, hogy a hatás teljes mértékben megfeleljen a várakozásnak. Ebben nyújt segítséget a szálloda orvosi csapata.

Gondolunk azokra a vendégeinkre is, akik pontosan ismerik szervezetük gyenge pontjait, és határozott elképzelésük van arról, miféle kényeztető kezelések tennének jót. A túlhajszolt életmód, a folyamatos stressz, a szervezet által nehezen kezelhető salakanyag terhelés okozta problémákra olyan csomagokat dolgoztunk ki, amelyek többségükben természetes gyógymódokat tartalmaznak és hatásuk már néhány nap után is jól érezhető.

 


SPORT ÉS PREVENCIÓS AJÁNLATOK

   törlés
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X