hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Tanúsítványok

TÜV-tanúsítvány
A TÜV a medical wellness terület nemzetközileg legelismertebb minőségbiztosítási rendszere. Minősítését kizárólag legalább négycsillagos, több mint 300 kritériumnak megfelelő, pihentető légkört, különleges konyhát és minőségi wellness-részleggel rendelkező szállodák nyerhetik el.

TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező Danubius Hotelek
Danubius Health Spa Resort Margitsziget (Budapest)  |  Danubius Health Spa Resort Hévíz (Hévíz)  |  Danubius Health Spa Resort Bük (Spa Bük)  |  Danubius Health Spa Resort Nové Lázné (Marienbad)  |  Danubius Health Spa Resort Thermia Palace (Pöstyén)  |  Danubius Health Spa Resort Sovata (Szováta)


Magyar Turizmus Minőségi Díj, Európai Vendéglátói Minőség
Számos Danubius szálloda nyeri el évről-évre a díjat. A díj garantálja, hogy a szálloda által nyújtott szolgáltatások valóban teljesítik a kategóriával szemben támasztott követelményeket, és a szálloda megfelel a vendégek és az ágazat elvárásainak.
 


Európai Királyi Fürdők
Wellness elegáns környezetben Budapesten, Sárváron és Marienbadban - az Európai Királyi Fürdőkben. Császárok, királyok, nemesek és híres államfők leltek gyógyulásra és pihenésre ezekben a gazdag tradícióval rendelkező fürdőkben - ahol a tapasztalat és a hagyományos vendégszeretet mindig nagy hangsúlyt kapott a gyógyító és revitalizációs kezelésekben.
A Danubius fejedelmi kezelésben részesíti itt minden vendégét!


SGS Minőségi tanúsítványok

A Pöstyénben nyújtott gyógykezeléseket és szolgáltatásokat a történelmi múltjuk és a vendégek elégedettsége mellett számos audit és tanúsítvány is minősíti. Az elmúlt öt évben elnyertük a TÜV Rheinland Medical Wellness ISO 9001:2000 szerinti tanúsítványát is.
Az ISO 9001:2000 szerinti minőségbiztosítás magas színvonalú komplex regeneráló és relaxáló kezeléseket, szállást, ellátást, rendezvényszervezést és egyéb szolgáltatásokat garantál.
A tanúsítvány az SGS United Kingdom Ltd. által került kiállításra.


Medispa tanúsítvány
A Medispa tanúsítvánnyal rendelkező marienbadi gyógyszállodák első osztályú szolgáltatásokat nyújtanak a gyógykezelések területén.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X