hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Wellness és szépség

Szabaduljon meg a hétköznapok feszültségétől és engedje át magát a kényeztető pihenésnek egy wellness hétvégén!

Csukja be a szemét egy pillanatra és képzelje magát egy olyan wellness szállodába, ahol csupán azt kell eldöntenie, hogy előbb a pezsgőfürdőt vagy a Holt-tengeri komplex kezelést, esetleg egy indiai anti-stressz masszázst válassza-e! Mindez közelebb van Önhöz, mint gondolná. Utazzon el egy hosszú hétvégére, felejtse el a hétköznapok nyüzsgését és pihenjen – akár egyedül, akár családjával vagy barátaival – egy tökéletes kikapcsolódást biztosító wellness szállodában. A pihenés után felfrissülve, új lendülettel és élményekkel telve térhet vissza a dolgos mindennapokba.

A Danubius Hotels nemcsak hazánkban, de több külföldi fürdővárosban is kínál Önnek wellness hétvégéket és kényeztető csomagajánlatokat. Kapcsolódjon ki belföldön – Budapesten, Bükfürdőn, Hévízen vagy Sárváron – vagy válasszon a külföldi Danubius szállodák wellness csomagjai közül, és töltsön el egy felejthetetlen hétvégét Büdöskőn, Marienbadban, Pöstyénben vagy Szovátán! A fürdőkomplexumokban sportolhat és lazíthat is, a pezsgőfürdő, a szauna és a különböző masszázsok garantáltan jótékony hatással lesznek a testére és a lelkére egyaránt. Próbálja ki a klasszikus masszázsokat vagy válogasson a különleges szépítő kezelések közül, így biztos lehet benne, hogy a wellness hétvége után olyan energikus lesz, mintha kicserélték volna.

Egy wellness hétvége vagy akár egy kényeztető wellness hét a legjobb megoldás a test és a lélek teljes felfrissítésére. Nézze meg a Danubius Hotels wellness ajánlatait!


WELLNESS AJÁNLATOK

   törlés
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X