hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Fitness

Válassza az egészséges életmódot és a Danubius Premier Fitness klubok szolgáltatásait!

A fitness nem csupán divatos kifejezés, egyszerre jelenti a jó fizikai erőnlétet, az egészséges étrendet és az esztétikus külsőt. Sokak számára versenysport, másoknak a mindennapi élet szerves része kondíciójuk és testi-lelki egészségük megőrzése érdekében. A fitness olyan életforma, amit sosem késő elkezdeni. Heti pár óra mozgással, sportolással – legyen az edzőtermi, tornatermi, csapatjáték, úszás vagy sétálás – jelentős mértékben javul az állóképesség és a közérzet.

Úgy érzi, hogy távol áll Öntől a fitness klubok világa? Ismerje meg a Danubius Hotels saját fitness klubját! A Danubius Premier Fitness azoknak szól, akik szeretnek vagy szeretnének egészségtudatosan élni. A klubok teljeskörűen felszerelt fitnessközpontok, változatos kardió- és erősítőgépekkel, medencékkel és szaunákkal. Az edzés során szakemberek segítenek –akár egy saját edzésterv összeállításában is.

A Danubius Premier Fitness Budapesten négy helyszínen, vidéken pedig a hévízi Danubius Hotelben várja Önt különböző csoportos edzésekkel, pilates, jóga és gerinctorna órákkal. Próbálja ki a Body pump edzést a Danubius Hotel Arenában, vagy az aquafitnesst a Danubius Health Spa Resort Margitszigetben és a Danubius Hotel Flamencoban! Érdemes megismernie a fitt-bike és az alakformáló edzéseket is a Danubius Health Spa Resort Heliában. A hévízi vendégeknek ugyancsak különleges élményben lehet részük, ha mozgásra vágynak: az Aquafitness és a Reggeli torna edzéseken kívül a környék adottságait kihasználva erdei sétával és Nordic walking órákkal várják őket a Danubius Premier Fitness munkatársai.

Amennyiben már elhatározta, hogy rendszeresen szeretne sportolni, érdemes igénybe vennie a Danubius Premier Fitness bérleteit. A Fogyi bérlet 3 hónap korlátlan belépést biztosít a választott klubba, ha pedig változatosságra vágyik, döntsön a Royal bérlet mellett, amely mind az öt magyarországi Danubius fitness klubba biztosít korlátlan belépést 1 éven keresztül.
Az egészségtudatos életmódot könnyebb elkezdeni, mint gondolná!

További részletek>

 

Fitness programok:


Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X